Het huis van Egbert en Joke mag er zijn. Egbert is zelf architect van beroep en dat zie je terug in alle details. Juist daarom waren Egbert en Joke op zoek naar een keuken die hier naadloos op aan zou sluiten. Voor Egbert en Joke stond reeds in een vroeg stadium vast dat zij voor Huizenga Keukens zouden kiezen.

Wij plaatsten hier deze unieke moderne, maatwerk keuken. Hoogglans wit met luxe apparatuur van Bosch en Atag. Het diepe werkblad, de 120cm brede afzuigkap en de grote strakke Franke spoelbak geven de keuken extra uitstraling en zeker ook extra gebruiksgemak.

Egbert en Joke vertellen het volgende over de aankoop van de keuken;

„Bij het ontwerp van onze woning zochten we een strakke, moderne en tijdloze keuken. De basis hadden we al gelegd en de uitwerking met Huizenga Keukens was, door de mogelijkheid van echt maatwerk, uitstekend inpasbaar. We zijn toch vaak binnen gelopen om bepaalde details door te spreken en elke keer werd er ruim de tijd voor ons genomen. Door het oprechte en vakkundig advies konden we onze wens realiseren, met als resultaat een heerlijke keuken waar we nog lang van kunnen genieten.”