De Nivel is de enige inductiekookplaat met een geïntegreerd afzuigsysteem en vijf kookzones: één in het midden en vier aan de zijkanten. Twee parallelle sleuven aan weerszijden van de kookzones zorgen voor de afzuiging van stoom en kookdampen.

De Nivel heeft een uitneembare lade met ledverlichting. In deze lade bevinden zich filters voor het absorberen van vet en geuren en een opvangschaal voor condens. De opvangschaal is uitneembaar en gemakkelijk schoon te maken.

Het ventilatiesysteem is gemaakt van gelast en geborsteld roestvrij staal (AISI 304). De combinatie van functie, design en materiaal (geborsteld staal) maakt Nivel tot een slim en uniek kunstwerk, of je nu kiest voor een volledig vlak ingebouwd systeem of voor opbouw met een roestvrij stalen frame.

De vier kookzones aan de zijkant kunnen ook gebruikt worden met de brugfunctie. Hierdoor kun je het oppervlak optimaal benutten, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en efficiëntie van de ventilatie. De grillfunctie waarborgt bovendien dat voedsel tot in de perfectie wordt gegrilld. Dankzij de krachtige ventilator is de luchtafzuiging optimaal en het energieverbruik laag.

Het model Nivel 930 is ook verkrijgbaar in de unieke ‘Nivel 930 Professional’-variant. Deze variant heeft een groter oppervlak en biedt daardoor nog meer comfort. Het model met geborsteld staal bevat KeraSpectrum keramisch glas. Deze speciale glasafwerking maakt de kookplaten niet alleen uiterst stijlvol, maar ook krasbestendig.

Benieuwd naar de kookplaat? U bent van harte welkom in de showroom!