ONTSTAAN

Matthijs Jansen en Jorg de Bont, beiden opgeleid als industrieel vormgever aan de TU in lichtstad Eindhoven, hebben hun passie voor verlichting vertaald naar innovatieve verlichtingsproducten die met hun vormgeving niet alleen naadloos passen in het design van de hedendaagse woningen maar geven ook qua bediening een extra touch. Alle onderdelen van de lichtobjecten van Jansen & de Bont worden, samen met hun partners, in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. Hierdoor is er optimale controle over kwaliteit en wordt de carbon footprint tot een minimum gereduceerd. Alle producten zijn volledig recyclebaar en dankzij de geïntegreerde led-technologie energiezuinig. Nederlands design in optima forma met oog voor onze leefomgeving!

 

STYLING

De ontwerpen van de Jansen & de Bont producten zijn herken­baar. Een strakke vorm en her­kenbare stijlelementen maken deze collectie tot een geheel.

MADE IN HOLLAND ??

Zowel ontwerp als productie vindt plaats in Nederland. Ook de componenten worden samen met onze partners in Holland gemaakt.

ENERGIEZUINIG

Alle Jansen & de Bont producten maken gebruik van de energie­zuinige led-technologie. Je be­spaart al snel 50 tot 70 % stroom t.o.v. conventionele verlichting