Bokmerk keukenachterwanden

De 3 mm dikke aluminium achterwanden van Bokmerk hebben veel voordelen ten opzichte van MDF en glazen achterwanden of tegelwanden. Allereerst zijn de achterwanden van Bokmerk exact op maat gemaakt. Dat zorgt voor een maximaal esthetisch effect. Daarnaast zijn de aluminium achterwanden onbreekbaar. En door de bijzondere eigenschappen van de beschermende coating in kleur heeft u nooit meer last van strepen, vlekken of vingerafdrukken.

Schoonmaken is een fluitje van een cent…

Omdat de achterwanden van Bokmerk uit één stuk worden vervaardigd, heeft u geen last van vervelende naden of tegelvoegen. Dat maakt het schoonmaken van de achterwand een fluitje van een cent. Met behulp van de Bokmerk wandcleaner set geniet u telkens weer van een gloednieuwe achterwand. Meer heeft u niet nodig om de achterwand de originele uitstraling te laten behouden.

Geen RVS, tegels, glas of kunststof maar Bokmerk!

Luxe aluminium achterwanden van Bokmerk kennen louter voordelen ten opzichte van traditionele materialen als RVS, tegelwerk, glas of kunststof. Die zijn vooral terug te vinden in de eigentijdse uitstraling die mede door de eigenschappen van het aluminium, in combinatie met de beschermende kleurcoating, langdurig behouden blijft. Bovendien zijn achterwanden van Bokmerk onderhoudsarm. De tijd die u voorheen besteedde aan schoonmaken, kunt u nu gebruiken voor aangenamere bezigheden.

Uw luxe keuken achterwand, betaalbaar & altijd exact op maat. Kijk op de website van Bokmerk voor meer inspiratie.

Bokmerk keukenachterwanden, de voordelen op een rij

  • ​Hitte bestendig
  • Kras, slag en zeer slijtvast
  • Vingerafdruk bestendig
  • Lengte tot 6 meter
  • Meer dan 200 kleuren
  • Geen voegen en naden
  • Geen strepen na het schoonmaken

Wilt u een vrijblijvende offerte voor een Bokmerk achterwand?