De keuken

Wellicht de meest gebruikte en meest gewaardeerde ruimte in uw huis.

Wel voor iedereen verschillend; misschien staat u graag uren in de keuken. Of bereidt u graag snel en praktisch uw maaltijd?

Wij denken mee. Het inrichten van keukens is namelijk al dertig jaar onze specialiteit. Dankzij deze jarenlange ervaring gaan wij verder waar anderen stoppen. Van zeer eenvoudige low budget projecten, tot 100% maatwerk op de millimeter nauwkeurig en in alle RAL-kleuren.

Met onder andere merken als Häcker Systemat, Atag en Bosch kunnen wij gegarandeerd in elk budget een keuken leveren. Het verzorgen van het complete traject, van de eerste schetsen tot een perfecte montage en snelle after-sales is ons handelsmerk.

Service

De kern van de zaak is namelijk de service. Zonder deze houding zou het niet mogelijk zijn geweest om de marktpositie te veroveren, die wij vandaag innemen. Wij zijn altijd op zoek naar topkwaliteit producten, maar wel voor een redelijke prijs. Hierdoor hebben wij een reputatie opgebouwd als één van de meest veelzijdige leveranciers van kwaliteitskeukens in Friesland maar ook ver daarbuiten.

Laat u verrassen door onze nieuwe website. Uiteraard licht deze slechts een tipje van de sluier op. Wilt u zich echt verbazen of een goed advies over uw keuken? Kom dan vrijblijvend eens langs in onze showroom. Hier staat ons team voor u klaar om in een ontspannen sfeer en onder het genot van een heerlijke kop koffie uw wensen aan te horen, en deze eventueel vorm te geven in een eerste ontwerp. Bedankt dat u de tijd neemt om de website te bezoeken.

Wij nemen dan ook graag alle tijd voor u.

Uw adviseurs:

Theun Schriemer | Gerben van der Veer | Sybo Huizenga | Meindert Huizenga | Marc Schoonhoven | Wiebe Heidstra |

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *