NEFF KEUKENAPPARATUUR MAAKT JE CREATIEF IN DE KEUKEN

Laat niets jouw kookideeën in de weg staan. De innovatieve producten van NEFF helpen jou bij het bereiden van overheerlijke gerechten. Of het nu een uitgebreid diner is of een heerlijk voorgerecht of dessert, een keuken met NEFF apparaten voorziet in ieder gerecht.

Huizenga Keukenstyle is NEFF MasterPartner®

Je vindt bij ons een team van specialisten die je alles tot in detail kunnen vertellen over het merk NEFF. Wij hebben al 25 jaar passie voor het merk én kennis van de apparaten en zijn een  door NEFF aanbevolen NEFF Specialist. Als exclusieve NEFF MasterPartner® voor geheel Friesland informeren wij je graag over NEFF en de apparaten. Ook profiteer je bij ons als MasterPartner® van extra financieel voordeel tijdens de aanschaf van je NEFF apparaten én 5 jaar garantie

Wilt u de nieuwe NEF brochure alvast downloaden? Klik dan hier!     

UNIEKE EN VEELZIJDIGE OVENS

Alle NEFF (stoom)ovens van 60 cm hebben een unieke Slide&Hide® ovendeur die geheel onder je oven verdwijnt, voor een ongehinderde toegang. Met een NEFF bakoven met stoom kan je vis of groenten stomen of stoom toevoegen om brood of cake extra luchtig mee te bakken. Het CircoTherm® heteluchtsysteem zorgt daarnaast voor een perfect gelijkmatige verdeling van de hete lucht door de gehele ovenruimte. Zo kun je tot op drie verschillende niveaus bakken zonder smaak- of geuroverdracht; elke ovenlaag heeft namelijk een eigen luchtstroom.

Ontdek ook de naadloze inbouwmogelijkheden van NEFF; maak van twee boven elkaar geplaatste apparaten één indrukwekkend geheel door middel van Seamless Combination strips. Uiteraard vindt u de Seamless Combination ook in onze showroom in Drachten.

INDUCTIEKOOKPLATEN MET HANDIGE FUNCTIES

NEFF heeft een groot aanbod aan inductiekookplaten met handige features die koken comfortabeler, sneller én leuker maken. Zo zijn de FlexInductie-kookplaten voorzien van FlexZones waarbinnen elektromagneten ‘voelen’ waar jij je pannen precies hebt neergezet. Deze kookplaten zijn bovendien verkrijgbaar met TwistPad® Fire: een magnetische, afneembare verlichte knop waarmee alle kookzones eenvoudig bediend kunnen worden.

Ontdek ook onze Flexinductie-kookplaat met geintegreerde afzuiging, die kookgeuren direct en geruisloos afzuigt waar ze ontstaan. Met flexinductie van NEFF zet je pannen neer waar je wilt. De kookplaat herkent automatisch de grootte en positie van de pan. Ook met de accessoires, zoals de teppanyaki plaat, de grillplaat of de braadslede biedt het eindeloze mogelijkheden. Hiermee tover je je inductiekookplaat binnen no time om in een grill.

Tijdelijk krijg je gratis een hippe vierkane pannenset bij ons als je 4 of 5 Neff apparaten koopt!

KRACHTIGE EN STILLE AFZUIGKAPPEN

Wie geen afzuigkap in de keuken heeft, weet het maar al te goed: kookluchtjes blijven nog lang na het koken hangen. En na verloop van tijd heb je ook nog eens te kampen met een vettige laag op je keukenkastjes. Een afzuigkap van NEFF maakt hier een einde aan. Of je nu kiest voor een eilandschouwkap, een plafondunit, een verticale designkap, een downdraft afzuiging van glas of een beschrijfbare en magnetische afzuigkap; voor iedere keuken heeft NEFF een passende oplossing.

VAATWASSERS MET GLANSRIJKE PRESTATIES

Koken voor familie en vrienden zou niet half zo leuk zijn als je daarna de hele vaat nog met de hand zou moeten afwassen. Aangekoekte pannen, ovenschalen of delicaat glaswerk mogen de schoonmaak na een fantastische maaltijd niet in de weg zitten. Gelukkig zijn de vaatwassers van NEFF speciaal hiervoor ontwikkeld. NEFF vaatwassers zijn bovendien beschikbaar in XXL formaat om precies te passen in jouw keuken met een hoger werkblad dan standaard! Wist je dat wij ook voor je bestaande keuken een NEFF vaatwasser kunnen leveren? Binnen één week, inclusief volledige montage en afvoeren van het oude apparaat. Informeer naar de voorwaarden!

VERS, DAT IS HET DOEL

NEFF biedt een ruim assortiment aan koel-vriescombinaties. Inbouw en vrijstaand, maar ook side-by-side in Amerikaanse stijl. Wat je ook kiest, indelingsvrijheid en gebruiksgemak staan altijd voorop.

Het speciale FreshSafe vershoudsysteem houdt de temperatuur in de lade constant en reguleert de luchtvochtigheid, waardoor groenten en fruit tot wel drie keer langer vers blijven. Het luchtvochtigheidsniveau is bovendien eenvoudig aan te passen, door lucht in de lade te behouden of juist te laten ontsnappen.

Nieuw van NEFF en nu al in onze showroom! De nieuwe TwistPad Flex in meerdere kleuren! 

Bekijk de onderstaande video voor een impressie of kom langs in onze showroom om deze vernieuwde versie van de TwistPad te ervaren. Wij staan voor u klaar!