Keuken renoveren?

Ziet uw bestaande keuken er nog goed uit maar worden de apparaten minder? Zijn de scharnieren aan vervanging toe of moet alles eens worden bijgesteld? Ook deze werkzaamheden voeren wij graag voor u uit. Met ons Second Life programma kunnen wij ook snel en betaalbaar een geheel nieuw front monteren voor uw keuken. In één dag klaar!

Wist u ook dat bijvoorbeeld een nieuwe koeler, kookplaat of vaatwasser meestal zonder aanpassingen van de huidige keuken kunnen worden omgeruild? En dat binnen één week. In onze showroom vertellen wij er graag meer over. Onder het genot van een kopje koffie of thee uit de Quooker vertellen wij u graag alles over de mogelijkheden. U vindt hier een uitgebreide collectie inbouwapparatuur van vele merken in alles prijsklassen.

Klaar met de tegels en de vieze voegen?

Heeft u het wel gehad met de tegels en wilt u een strakke praktische achterwand zonder sloopwerk? Kies voor Bokmerk, klik hier voor alle informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

Overstappen van gas naar inductie?

Wilt u overstappen van een gaskookplaat naar inductie, informeer naar de mogelijkheden. Wij realiseren dit binnen één week.