Op een prachtige, landelijk gelegen, locatie buiten Holwerd wonen Gerrit en Douwina met hun zes kinderen. Het is een prachtige verbouwde boerderij met veel authentieke elementen. Via familie kwamen Gerrit en Douwina al snel bij Huizenga Keukenstyle terecht.

Gerrit en Douwina zijn uitermate te spreken over het advies dat ze hebben gekregen van Sybo en Meindert.  Gerrit:” Tijdens het verbouwen van de keuken in voorbereiding op de nieuwe keuken kwamen zij met ideeën en oplossingen waar je zelf  niet snel op komt. Zo kwam Meindert met de perfecte oplossing om de keuken perfect passend te krijgen door speciaal maatwerk te leveren.”

“Eigenlijk wilden we een houten keuken. Zelf hadden we niet stilgestaan dat kunststof wellicht duurzamer zou kunnen zijn. Aangezien we 6 kinderen hebben kwam Sybo al snel met het voorstel kunststof fronten te plaatsen zonder dat dit ten koste zou gaan van het landelijke uiterlijk. En inderdaad we hebben nu een zeer onderhoudsvrij keuken die niet te onderscheiden is van hout.”

“Eén ding weten wij zeker… als de tijd weer daar is, dan kopen wij onze nieuwe keuken bij Huizenga.”