In Stiens plaatsten wij onlangs deze ruime maatwerk keuken. Wij vroegen de klant tijdens de fotoreportage natuurlijk ook even naar het hele verloop van het ontwerp, het advies en de montage van de keuken. Ging het allemaal naar wens?

Ja, wij hebben best een grote verbouwing daarvoor gehad en het was een lange wens van ons om een grote keuken te plaatsen. Wij vonden het alleen heel moeilijk om samen er uit te komen –  wat vinden wij mooi? En hoe moet de opstelling worden? En daar zijn wij heel goed mee geholpen door Huizenga keukens. Wij hebben heel erg getwijfeld. Meestal zijn wij heel snelle beslissers maar ik wilde heel graag een donkere keuken en mijn vriend niet dus hadden wij in eerste instantie een lichte keuken gekozen vanwege de lichtinval – wij dachten dat het anders te donker zou worden.

Uiteindelijk besloten wij dat we toch liever een donkere keuken wilden en ze hebben ons heel goed geholpen door aan te geven dat je heel veel met lichtpunten en spots kunt doen en dat bleek ook zo te zijn. Er is ook heel goed naar ons geluisterd, betreffende de apparatuur en dergelijks. Ik wilde graag een hele simpele oven en magnetron en dat hebben wij ook gekregen. Zij hebben niet geprobeerd om ons duurdere apparaten te verkopen of zo. Er zit ook niet zo een koffiemachine is, omdat ik liever koffie op de “ouderwetse” manier zet.  Onze grote trots is natuurlijk wel de wijnkoeler! Ik kan niet wachten om straks met regelmaat mijn drankje daar uit te kunnen pakken.

Voor de rest zijn wij super tevreden omdat het eigenlijk een hele ruime keuken is; dat past ook heel mooi in de ruimte. Wij hebben 4 kinderen en zo’n eiland is heel gezellig. Het is een geheel. De oudste kinderen zitten hier huiswerk te maken terwijl ik aan het koken ben, of ze helpen mij met aan de kleine kinderen eten te geven. Wij zitten ook vaak hier te borrelen terwijl ik hapjes klaarmaak. De keuken is echt het middelpunt van ons gezinsleven geworden. Dit wilde wij graag en zijn ook heel erg tevreden.

Het monteren van de keuken was ook ontzettend fijn omdat er voor alles heel erg de tijd is genomen. Alles is goed geplaatst en mooi afgewerkt. Later hebben wij nog aangegeven dat wij een kleine verandering wilden in de kastindeling en dat werd ook direct geregeld.

Achteraf hebben zij ook nog contact met ons opgenomen om te vragen of alles beviel en of alles OK was. Dit vond ik ook heel prettig en goede service.